Kulkukeskuksen kuljetukset alkavat syksyllä Kirkkonummelta

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
29.6.2020 klo 14.34

Länsi-Uudenmaan kuntien vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetukset järjestetään syksystä lähtien Kulkukeskuksen kautta. Ensimmäiset kuljetukset alkavat lokakuussa Kirkkonummelta ja sen jälkeen palvelu laajenee Espooseen ja Kauniaisiin. Viimeiseksi mukaan liittyvät Länsi-Uudenmaan kaikki muut kunnat, Siuntio, Inkoo, Lohja, Raasepori, Hanko, Vihti ja Karkkila.

Jokainen asiakas pysyy nykyisen kuljetuspalvelun piirissä siihen asti, kunnes uusi palvelu Kulkukeskuksessa alkaa. Asiakkaat saavat kirjeitse ohjeet palvelun käytöstä, uudet yhteystiedot sekä tarkan päivämäärän, milloin heidän kuljetuksensa siirtyvät Kulkukeskukselle. Ennen käyttöönottoa jokaisella alueella järjestetään myös infotilaisuus asiakkaille ja kuljettajille.

Muutos ei vaikuta nykyisiin kuljetuspalvelupäätöksiin ja kuljetuspalvelua haetaan omasta kotikunnasta kuten tähänkin asti.

Kulkukeskus tarjoaa kuljetuspalvelua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kuljetuspalvelut on tarkoitettu heille, jotka eivät voi ilman kohtuuttomia vaikeuksia käyttää julkisen joukkoliikenteen palveluja.