Kulkukeskuksen asiakasohje julkaistiin

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
16.9.2020 klo 9.24

Länsi-Uudenmaan Kulkukeskuksen asiakasohje on julkaistu. Asiakasohje sisältää yleisiä palvelun käyttöä koskevia ohjeita kuten ohjeet kuljetustilauksen tekemiseen ja palvelun arviointiin.

Kulkukeskuksen toiminnan sujuvuuden yksi edellytys on selkeät asiakasohjeet ja siksi asiakkaat ovat olleet tärkeässä roolissa, kun ohjeita on laadittu. Kehittäjäasiakkaille järjestettiin syksyllä 2019 työpaja, johon osallistui 30 vapaaehtoista asiakasta sekä Länsi-Uudenmaan kuntien vanhus- ja vammaisneuvostojen edustajaa. Tilaisuudessa esille nousseet toiveet on huomioitu asiakasohjetta laadittaessa. Lisäksi neuvostot ovat kommentoineet ohjeluonnosta. Asiakasohjeet pohjautuvat kuntien hyväksymiin kuljetuspalvelun toimintaohjeisiin.

Asiakasohjeeseen voit tutustua osoitteessa www.lu-palvelut.fi/kulkukeskus kohdassa Matkustaminen.

Aloitus siirtyy marraskuulle

Kulkukeskus aloittaa kuljetukset Kirkkonummella, Espoossa ja Kauniaisissa marraskuussa.  Joulukuussa mukaan liittyvät Länsi-Uudenmaan muut kunnat; Lohja, Karkkila, Vihti, Raasepori, Hanko, Siuntio ja Inkoo. Aiemmin ilmoitimme, että kuljetukset olisivat alkaneet Kirkkonummella jo lokakuussa, mutta aloitusta jouduttiin siirtämään hankintaprosessin vuoksi.

Jokainen asiakas pysyy nykyisen kuljetuspalvelun piirissä siihen asti, kunnes uusi palvelu Kulkukeskuksessa alkaa. Asiakkaat saavat kirjeitse ohjeet palvelun käytöstä, uudet yhteystiedot sekä tarkan päivämäärän, milloin heidän kuljetuksensa siirtyvät Kulkukeskukselle.

Kunnat vastaavat kuljetuspäätösten tekemisestä kuten tähänkin asti, eikä muutos vaikuta nykyisiin kuljetuspalvelupäätöksiin. Kuljetuspalveluun ja päätöksiin liittyvissä asioissa, asiakas voi olla yhteydessä omaan kotikuntaansa.