Haluatko tulla mukaan miettimään tulevaisuuden sote-palvelujen olemusta ja ilmettä?

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.1.2021 klo 16.18

Kaikki mukaan! Millaisia sosiaali- ja terveyspalveluja Länsi-Uudellamaalla pitäisi olla? Miten teemme niistä tunnettuja ja helposti saavutettavia: palveluja, jotka on helppo löytää, joissa kukaan ei eksy matkalla, ja joissa ihminen kohdataan ihmisenä?

Rakennetaan yhdessä Länsi-Uudellemaalle sote-palvelua, joka tuo meille kaikille terveyttä ja hyvinvointia ja josta voimme kaikki olla ylpeitä.

Unelmien sote-palvelut -yhteisö

Unelmien sote-palvelut -yhteisössä voit vaikuttaa sote-palvelujen kehittämiseen osallistumalla keskusteluihin ja muihin tehtäviin. Voit myös jättää ehdotuksia ja kysymyksiä. 

Koronatilanteen vuoksi toimimme tällä hetkellä sähköisissä kanavissa. Myöhemmin tänä vuonna järjestämme myös muunlaisia osallistumisen mahdollisuuksia.

Toivotamme kaikki asukkaat, järjestöt, vammais- ja vanhusneuvostot, nuorisovaltuustot ja muut yhteistyökumppanimme lämpimästi tervetulleiksi mukaan rakentamaan Länsi-Uudenmaan sote-palveluja!

Helmi-maaliskuussa: Sote-palvelujen olemus ja ilme

Jokaisella organisaatiolla on maine, joka ilmenee ja tulee todeksi palvelujen ja kohtaamisten kautta. Olemme pohtimassa, millaisen maineen haluaisimme sote-palveluilla olevan täällä Länsi-Uudellamaalla. Emme voi päättää sitä itse, mutta voimme miettiä, millaista mainetta haluamme tavoitella ja mitä siihen pääseminen meiltä vaatii.

Sukellamme ensin pintaa syvemmälle ja mietimme, millaista on länsiuusimaalaisuus: Mikä meitä yhdistää ja toisaalta mikä meidät erottaa myönteisesti muista alueista? Miten länsiuusimaalaisuus voisi näkyä sote-palveluissa ja kohtaamisissa? Lopuksi pääsemme määrittelemään, millainen logo/symboli ja visuaalinen ilme Länsi-Uudenmaan sote-palveluilla on.

Tästä kysymme näkemyksiäsi helmi-maaliskuussa. Ensimmäinen kysely on avoinna 2.-15.2. Siihen voit vastata, vaikka et liittyisikään yhteisöön. Vastaa kyselyyn tästä linkistä. Tervetuloa mukaan!